DIY til de kolde dage

Indlægget er sponsoreret af Panduro!

Selvom forår og sommeren nærmest allerede er over os, så er de kolde og grå dage nu også stadig at spotte, hvilket indbyder til en masse krea og DIY med familien. Jeg har altid været en lille krea-kone og det er som om det kun er blevet boostet med alderen og børnene. Jeg elsker at finde på hvilke gaver vi kan lave fra drengene til fødselsdage og jul og jeg elsker når vi alle sammen sidder og fordyber os i vores egen lille fremstilling og ide.

Det er især sjovt at se hvad drengene kan få ud af ingenting og holde ved deres fantasi som i hvert fald ikke fejler noget! Samtidig bliver drengene altid 10cm højere når de får ros for noget de selv har lavet og som vi stiller et fint sted i huset. Det sker tit at de ideer jeg egentlig har eller har haft med det vi laver slet ikke bliver som jeg havde forestillet mig. Simpelthen fordi de selv har SÅ mange ideer hele tiden, som jeg elsker at se dem udvikle og fortolke på gennem lidt krativt, natur, en tegning eller andet.

Sommeren nærmer sig og jeg har været i Panduro http://panduro.com/da-dk og købe/bestille lav selv is https://panduro.com/da-dk/products/panduros-kokken/bageforme/silikoneforme/isform-retro-8-stk-10-cm-290383 – Jeg glæder mig SÅ meget til at komme igang og lade drengene lave deres HELT egen smag og farver. Formene var desværre ikke kommet i den fysiske butik endnu, så jeg har bestilt nogle forme og venter tålmodigt til i næste uge. Jeg laver naturligvis en opfølgning på mit is DIY projekt med drengene.

På min færd i Panduro faldt Felix ret hurtigt over en pakke med krea-sager til at pynte ting fra naturen med og det måtte vi jo (naturligvis) afprøve. Så https://panduro.com/da-dk/products/born-junior/populaert-legetoj/udendorsleg/deko-sat-decorate-nature-882003 røg også i kurven og det er hermed afprøvet! Faktisk har drengene haft ULTRA travlt med at vi skulle igang med at finde sten og grene som de kunne male og lave dyr af. Det er ikke så tit de er SÅ engageret i et “male”-projekt, men det her med de faktisk selv kunne udforme og bestemme HVAD der skulle laves var i ret høj kurs. Samtidig var der en “Glowing in the Dark Paint” med og DEN var spændende måske endda det MEST spændende.

Jeg synes det er hammer hyggeligt at være fælles om disse krea-sager og jeg elsker faktisk at Panduro gør det SÅ nemt! Dette indlæg er sponsoreret, men LIGE fra hjertet, så mener jeg det når jeg siger at jeg elsker den måde de gør det så nemt på! Tit og ofte er det ideerne der godt kan mangle til noget vi ALLE kan være med til, og det lidt uoverskuelige i at vi skal ud og købe 6 forskellige ting til ét projekt. Deres samlede kasser med hele molevitten er derfor DYBT geniale! Her er alt hvad vi behøver + mere til, ideen er allerede startet op og drengene fordyber sig fuldstændig i det, som havde vi åbnet en pakke LEGO. Hvis vi bare havde gået en tur i skoven og fundet 4 sten og jeg havde sat et par bøtter maling frem havde de hel sikkert kun gidet i 5 minutter. De små kroner, glimmer, øjne, forskellige farver og (ISÆR) glowing in the dark havde jeg aldrig selv fundet frem til sådan en projekt med i denne “lykke-kasse” er det hele og spændingen i noget nyt har hel sikkert holdt drengene ved ilden.

Vi har haft en faktisk hyggelig eftermiddag og deres kreationer er da os ret fine ik?

Skriv et svar