Små spillefugle

I tidens Danmark er det vidst blevet ret populært at være Gamer! Tænk (undskyld) det skulle komme så langt at gaming skulle blive SÅ populært og ligefrem blive kaldt en SPORT! Ja igen UNDSKYLD, hvis der sidder en masse og tænker; hvad er nu det for en syg holdning at have til det mest populære spil i Danmark pt, men jeg er IKKE til det, hverken at høre om det, glo på det eller være en del af det.

Tværtimod er jeg mega glad for ÆGTE spil og familiehygge! Det jeg husker som det mest hyggelige i min barndom fx, var når vi havde spilleaftener hele familien eller vi var på ferie og kortspillet blev slidt op aften efter aften.

Vendespil fra Flying Tiger Copenhagen

Det er klart noget jeg rigtig gerne vil give videre til og med mine børn og noget som jeg håber de også vil synes er hyggelig kvalitetstid med mig. Der findes så mange spil og underholdnings app’s på deres iPads, som de naturligvis spiller dagligt, men der er da ikke noget som vendespil, ludo eller en omgang krig rundt om spisebordet vel?!

Vejret indbyder på denne årstid ikke ligefrem til havehygge og udendørs aktiviteter, så vi tog idag faktisk en tur i Flying Tiger Copenhagen https://dk.flyingtiger.com/ mig og Felix, for at finde lidt indendørs hygge-spil-leg-aktiviteter som drengene synes kunne være hyggeligt at sidde med. Det blev til lidt mere en bare én lille ting i kurven kan jeg vidst godt afsløre, men til de priser har jeg ærlig talt rigtig svært ved at sige nej, når drengene så spørg om de selv må købe det – og det ender jo alligevel altid med at blive taget fra mors pung!

Faktisk kom vi derfra med en masse skønne ting som malebøger, tusser, find-5-fejl, ludo, mini bowling, vendelotteri og krammedyr som Felix mente at de bare måtte eje og JA, jeg syntes faktisk de var/er ret søde og et fint koncept, så bliver de da heller ikke væk i sengen, når man gerne vil sove med dem. Jeg må indrømme at det hele var pengene værd! Drengene har leget med det HELE idag og brugt en masse krudt på at lave deres egne regler og hjælpe hinanden med at forstå de regler. Det er for MIG 100 gange bedre end de bruger en eftermiddag foran iPad’en – for en dag skal de jo alligevel NOK ende med at blive gamere!

Finger Bowling fra Flying Tiger Copenhagen
Lille krammeven fra Flying Tiger Copenhagen

Men indtil da, holder vi altså fast i de gamle traditioner og hygger os med varm kakao og hyggelige stunder ved familiebordet med spil og leg.

Har i lyst til at læse hele min anmeldelse omkring spil og leg med Flying Tiger Copenhagen hos Momster, så find den på http://momstertest.dk

Bemærk at indlægget er sponsoreret!

Skriv et svar