Tema fødselsdag De Utrolige

Herhjemme lyder det evige spørgsmål 3 gange om året; Hvilken fødselsdag vil du gerne holde?

Mor rollen er mange ting, men en af de ting jeg elsker er at være kreativ i børnehøjde. Herhjemme er det derfor blevet til en tradition at vi hvert år til alle drengenes fødselsdage går All In på temaet de vælger de vil holde. Jeg elsker at finde på nyt og lave en kæmpe ting ud af det, så deres dag bliver helt speciel og lige som de ønsker. Jeg bruger mange måneder oppe i hovedet på at planlægge deres fødselsdage og lave den helt ud i de små detaljer.

Første fyr der har fødselsdag i år er Hector, som bliver 4 år og han blev derfor spurgt for et stykke tid siden, hvilken fødselsdag han gerne ville holde. Svaret var klart efter en biftur med mormor og morfar; De UTROLIGE!

Jeg gik straks igang med at søge lidt rundt på nettet for at se hvad andre havde lavet og fik lidt inspiration, som jo sætter endnu flere ideer igang hos mig – jeg kan ikke lade vær! Jeg var naturligvis inde hos https://uniqdays.com/da/ for at se efter lidt, der kunne ramme farverne (gul, rød, sort og orange) og jeg er SÅ glad for sammensætningen. Jeg fandt både duge, tallerkener, kopper, servietter, sugerør, balloner og popcornbæger.

Herefter faldt tanken straks på skønneste Ida (@ida_friborg) som er ultra sej til at arbejde med læder! Hun har før lavet et par superheltemasker til drengene og de ligner de utroliges masker på en PRIK! Så en maske til hver en gæst var et must!

Næste skridt var den særlige pynt som netop kunne understrege temaet og den klarede https://www.helmerdesign.dk til UG+. Jeg fik designet de skønneste bordkort formet som de 5 utrolige figurer, 2 store 4-taller som kunne pynte på både bord og kagebord, drinkspinde med navn, tal og de utrolige, glaspynt og små utrolige som pynt til bordet.


Selv fandt jeg børnechampagne i Føtex med de utrolige på, jeg lavede perleplader formet som de utrolige og deres logo som kunne hænge i lamperne og jeg gav røde slikkepinde små masker på, som sad i en kasse betrukket med rødt papir og skåret pap som små huse så de lignede en hel by. Prikken over i’et var dog KAGEN! Er det ikke altid det? Jeg lavede en lagkage som jeg betrak med rød fondant og en mindre lagkage ovenpå som jeg betrak med gul fondant, købte et par utrolige figurer jeg kunne stille øverst og stak de fine caketoppers fra Helmer Design i sammen med dem. En kage der skabte STOR lykke må man sige.

Samtidig lavede vi lidt chokolade muffins som vi toppede med gul og rød smørcreme, pyntede med små stjerne i gul, rød og orange og så satte et par fondantlogoer på jeg havde lavet. En fantastisk fødselsdag som Hector var kæmpe fan af.

Skriv et svar