Den unikke gaveidé til ham der har alt

Det er altid det evige problem når de kære mænd skal ønske sig noget til både fødselsdage og jul, eller man gerne vil finde den GODE gave til fars dag, du-blevet-far gave eller andre mærkedags-gaver!

MEN jeg har simpelthen FUNDET og opdaget LYKKEN til os der gerne vil give en GOD gave, de sætter pris på, som er kreativ og personlig.

Jeg har nemlig afholdt både 60 års og 80 års fødselsdag for min far og Morfar i weekenden og til sådan en fest SKAL, der naturligvis være noget specielt, men hvad finder man dog på?! -JOW man får da brygget en øl helt specielt til dem OG så designer man lige nogle unikke etiketter til flaskerne, som passer til dem og festen! Jeg er fuldstændig pjattet med konceptet og det er ikke sidste gang jeg har bestilt sådan en omgang BAJER!

Man bestemmer helt selv farve, bitterhed, styrke og smag på øllen og er man helt i tvivl, så kan man jo lige bestille en lille smagskasse, så man kan tyvstarte og finde ud af hvilken slags øl man kunne tænke sig til sin helt særlige øl. Er du nysgerrig så findes det hele hos Crafted By https://craftedby.com .

Jeg havde valgt at lave 24 stk. til min far og 24 stk. til min morfar, med hver deres smage og selvfølgelig helt personlige etiketter til dem begge. De fik dem i surprise på selve dagen og aldrig har jeg set noget blive så glade for ØL, selv gæsterne var meget imponeret over man kunne sådan noget og jeg tror nærmest hele festen (af det mandlige køn) var ovre og læse på alle øl og lige give en skål i dem!

De er super nemme både at bestille og designe og jeg synes ærlig talt de er super hyggelige til en fest eller blot som hygge til de kommende påskefrokoster! De kan få smilet frem hos de fleste og skaber lige det ekstra stemning.

Hermed et; SKÅL og de varmeste anbefalinger til Crafted By.

Skriv et svar