Drengemor med stort D

Det er vidst ingen nyhed at sortimentet og udvalget til drenge er og altid har været mindre end til de kære piger. Som 100% drengemor er det ikke altid lige nemt at finde nogle drengesager som ikke bare er en Tee eller Cowboybukser (som set en milliard gange før). Når man går i butikkerne har drengene som oftest et hjørne eller en væg med tøj og pigerne får resten af etagen – det er blevet bedre end det var for 5 år siden, men jeg synes stadig det er “nemmere” og “hyggeligere” at være tøse-mor hvad angår shopping.

Men nu hvor nethandel over nærmest hele verden er blevet SÅ nemt, priserne er fair og fragten er ikke eksisterende, er mulighederne blevet langt bedre, hvis man som mig ikke kan lade vær med at købe fine sager til børnene (i stedet for sig selv).

Jeg sender derfor en kærlig tanke og de varmeste anbefalinger til en af mine klart foretrukne netbutikker når jeg handler ind til drengene, nemlig http://fridafritiof.se – de tilbyder trendy børneprodukter af ultra høj kvalitet, som er en fornøjelse for de smås sanser. De går ikke på kompromis med at stille krav til alle deres produkter skal være giftfrie og miljømærkede. Heldigvis er der den dag idag rigtig mange mærker, der kan være med på den dur og dem finder du naturligvis hos Frida & Fritiof.

Mine klare favoritter er bl.a. Bobo Choses, Filibabba, Franck & Fischer, Gray Label, Isbjörn of Sweden, Liewood, Mini Rodini, Meraki, Serendipity Organics, SNORK Copenhagen, Turtledove London med flere.

Netop hos Frida & Fritiof som er en svensk webshop får man faktisk fri fragt til Danmark ved køb over 500 kr. og det udnytter vi altså herhjemme, jeg sparer både penge på fragten som de fleste danske webshops alligevel skal have penge for og så har de lidt for enhver smag samt en masse spændende nye ting til DRENGE. Jeg bliver både fristet og inspireret hver gang jeg lurer på deres hjemmeside, så pas på med at tag et kig.

Lige nu har jeg allerede igen forelsket mig i nogle af deres ting, og denne gang er kærligheden faldet på deres sommerstyles! Det er jo SNART sommer og jeg har disse skønheder i kikkerten: https://www.fridafritiof.se/sv/ta-ut-mig/solskydd/solskydd-liewood/liewood-solhatt-dorrit https://www.fridafritiof.se/sv/ta-ut-mig/solskydd/solskydd-liewood/liewood-solhatt-randig-senap-vit https://www.fridafritiof.se/sv/ta-ut-mig/badklader/badklader-liewood/liewood-uv-baddrakt-max-randig-kram-senap

Hvis i TØR så tag et kig hos Frida & Fritiof og bliv inspireret af alle deres finheder! Det her indlæg er skrevet med 100% kærlighed og lige fra hjertet.

Skriv et svar