(Jule)gaveinspiration til hele familien

“Nu’ det jul igen, og nu’ det jul igen, og julen varer li’ til påske. Nej det’ ikke sandt, nej det’ ikke sandt, for ind i mellem kommer fasten”…. Julen rammer efterhånden hårdt år efter år herhjemme! Er jeg den eneste der HVERT år bliver spurgt: ‘Hvad ønsker du og drengene sig i julegave? Nærmest inden vi overhovedet har ramt november! Jeg forsøger ellers altid at være i god tid med gaverne, men må vidst igen i år se mig slået og høre mig selv gentage; Det skal jeg nok lige få skrevet senere!

Det fine havnesæt fra Sydfyns Trælegetøj

Jeg har virkelig været i alle afkroge af webshops og butikker for at finde de HELT rigtige gaver til drengene, nogen som kan bruges længere end 5 minutter og som de rent faktisk gider lege med mere end én gang. Jeg har naturligvis forsøgt at tage dem alle med i diverse legetøjsbutikker og give dem frit spil, men det bliver jo bare til 500 ubrugelige ønsker i alle ender af butikken, og ting som mor her ikke altid lige er enig i. Behøver jeg være det? Nej det gør jeg bestemt ikke og de må ønske sig LIGE hvad de har lyst til, men nogen gange er de bedste gaver dem man ikke selv har ønsket sig og som kommer med kærlighed og omtanke. Ikk?

Derfor får I det her på ingen måde planlagte opslag, hvor vores ønsker og ideer fremgår. Hvem ved, måske sidder der andre end mig derude og søger og higer efter opslag som disse, hvor man kan søge lidt inspiration.

Den lækreste racerbane fra Vilac, find den hos Petitmonde.dk

Jeg føler selv jeg har fundet de vildeste ting som de bliver ultra lykkelige over, gider lege med og som ingen af dem selv har nævnt eller ønsket sig! hermed min inspiration og vilde fund (synes jeg selv) jeg håber de kan bruges derude som lidt inspiration til jeres ønskeliste: 

Det vildeste og første køb var et karaokeanlæg til børn, det vil uden tvivl skabe de vildeste dansetimer, skønneste mooves og højt råbende “fester” – faktisk er det ikke lige præcis det i linket jeg har købt, men “mit” er pt udgået/udsolgt hos Toysrus? Det er ellers ret vildt med mikrofon, lys og de kan koble deres egen ipad på så de kan lave danseshows og sang. Er dog ret sikker på det her er mindst ligeså fint og vil skabe en fest no matter what. https://www.toysrus.dk/singing-machine-karaokeanlaeg/000000000123779001.html

Jeg har også klikket den fineste værktøjsbænk og værktøjskasse hjem fra Flexa, farverne og finesserne på bænken er simpelthen for fine. Det er uden tvivl både en sikker vinder hos mig og hos drengene. Den pynter på værelset og indbyder til timers leg og kreativitet. Har man piger eller ikke værktøjsglade drenge er Flexa’s køkken og shop da også alt for skønne. https://denmark.flexashop.com/collections/legemobler/products/toys-the-workbench

Mit sidste store fede fund er Noahs ark fra EVEREARTH hos Pinkorblue. Magen til fin båd har jeg ikke set længe og prisen er faktisk ganske fin i forhold til man får en kæmpe båd med den skønne historie bag og en masse dyr at fylde i båden https://www.pinkorblue.dk/everearth-stor-noahs-ark-a206843.html

Lækreste sæt fra Collectfurniture

Udover ovenstående kan jeg også varmt anbefale; Børnemøblerne, som også kan bruges til leg eller som magasinholder fra Collectfurniture, Vilac racerbane fra Petitmonde.dk, Ridderborg eller havnesæt fra Sydfyns Trælegetøj, Gæsteboks fra Helmer Design som er perfekt til væggen på børneværelset og som samtidig har en betydning for både giver og modtager, opbevarings lastbilen fra Minifabrikken.nu er et mega hit herhjemme, Skønne træfigurer fra Ella & Frederik eller de fine Franck & Fischer tasker fra Luxbaby.dk eller en Trybike fra Loukrudt.dk.

Helmer Designs fine gæstebox og de hyggelige figurer fra Luxbaby.dk
Fineste lastbil fra Minifabrikken.nu
Rygsæk fra Franck & Fischer hos Luxbaby.dk

Til mig selv har jeg også været en hel del i vildrede, men er alligevel endt med 3 ultra lækre ting som hel klart har stået HØJEST på mine ønskesedler både til fødselsdag og jul. De er HAMMER personlige, unikke og alle dansk håndværk når det er bedst; 1. En personlig circle tag halskæde fra Müllers guldsmedje, hvor Felix har skrevet alle drengenes navne på den ene side og mor med et hjerte på den anden. De har indgraveret Felix’ håndskrift – mere perfekt og personligt bliver det vidst ikke. https://mullersguldsmedje.dk/shop/?search=circle+tag

Circle Tag fra Müllers
Circle Tag fra Müllers
Circle Tag fra Müllers

Mit 2. store ønske har længe været et (MIT) stamtræ fra iBelong. De sammensætter DIT personlige stamtræ, med de generationer du behøver. Det er den mest hyggelige måde at have sin familie repræsenteret på i indretningen samt det samler familien som helhed ud til alle led. https://ibelong.dk/en/shop-mobiles/

Stamtræ fra iBelong
Stamtræ fra iBelong

3. der må I ind og lure hos Mai Jacobsen, hun laver de absolut lækreste tasker! Hun syer selv taskerne og helt ærlig, hvem vil ikke gerne svinge rundt med en af hendes velour eller fløjls sager? https://maijacobsen.dk

Mai Jacobsen
Mai Jacobsen


Skriv et svar