N O R M A L

Den danske ordbog siger at det normale er helt det samme som det almindelige, men hvad er egentlig forskellen?! I mit lille hoved er alt det vi gør til daglig jo normalt, og hos naboen er alt det de gør vel normalt hos dem, men er alle mennesker så bare helt almindelige?

-JA det er de vel på HVER deres måde!

Herhjemme forholder det sig sådan at når tingene kører normalt, så går det godt! Det kan de fleste børnefamilier nok skrive under på, men faktisk er der ret meget normalt over lige vores hverdag. Jeg er nemlig en af de mødre som tit og ofte går i NORMAL og handler for at få lige præcis de ting som vi bruger i vores helt almindelige dagligdag samtidig med jeg også sparer lidt penge.

Ham den lille tykke hjemme hos os nyder godt at rigtig mange ting fra NORMAL.Ting som man sagtens kan købe andre steder, men så er prisen også en anden. Faktisk køber vi kun MAM sutter hos NORMAL, de forsvinder jo som dug fra solen, så der ryger nok et par pakker om måneden ned i vognen. Det samme gør de skønne Magics Flexidry bleer, da de bare sidder så godt på de der tykke små lårbasser og så tisser han ikke igennem om natten når han har dem på, hvilket vi har oplevet han gør i andre mærker.

Vi har været så mega heldige at få lov til at teste for Momster Test omkring NORMAL og i den forbindelse har jeg bl.a. købt mig et lækkert Infrarødt øretermometer, det er virkelig noget vi har manglet herhjemme med 3 små børn. De skriger og skråler hver gang jeg har vist det gamle termometer frem, som jo skulle op i nummi, så imorges efter en hård nat for Sixten var det en hel befrielse at tage hans temperatur også selvom den hed 38,4.

Faktisk er det hele familien der nyder godt af produkterne fra NORMAL, vi køber alt fra isterningeposer til shampoo, slik, sokker, vitaminer og krydderier. Faktisk får boligen også lige et pift en gang i mellem og de skønne duft diffusere hjælper til på toilettet når duften derude er trang – med 4 mænd i hytten dufter der nok ikke altid af roser derude.

Opslaget er i samarbejde med Momster Test og indeholder reklame.

Skriv et svar