Mor og skønhed

At være mor til tre er ikke altid en dans på roser, jeg elsker min ‘mor-rolle’ og at være mor er det bedste der er sket for mig, men i hele denne ‘rolle’ har jeg i hvert fald nok forsømt og glemt mig selv lidt. Jeg er hel sikkert ikke den eneste mor, som sætter sine børn før alt andet -også sig selv! Jeg tænker nok tværtimod.

Men hvornår er det nu ungerne faktisk er mest glade? og hvornår er det nu at hverdagen fungerer uden de vilde kontroverser? – Det er vel egentlig når mor er GLAD og har det godt. Sådan er det i hvert fald hjemme hos os, hvis jeg har en dårlig dag eller ikke når “mig selv” inden vi skal ud af døren, så bliver det en hel forkert start på dagen, ungerne skriger og vil ikke i børnehave og jeg har allerede stress over at det hele er gået galt og vi nu først kan starte forfra med den “perfekte” morgen IMORGEN først.

Jeg er 29 år (lidt endnu hihi) og som en hver anden kvinde vil jeg rigtig gerne bare lige forsøge at pleje mig selv lidt samtidig med at jeg måske ikke ALTID behøver ligne den mest trætte og udslidte mor til tre HVER morgen i børnehaven både ved aflevering og afhentning. Jeg føler aldrig jeg har tid til mig selv om morgenen og med alle de ting man egentlig bør pleje sig selv og især sit ansigt med så får jeg allerede stress bare ved tanken, men nu skulle det være løgn, der måtte da findes noget derude der kunne gøre det hurtigt, nemt og overskueligt for sådan en som mig.

Jeg er faldet over det skønneste brand; Soleil Toujours http://www.soleiltoujours.com som faktisk (uden pis) har lavet verdens bedste serum https://www.soleiltoujours.com/collections/serums-treatments/products/after-sun-rescue-repair-brightening-serum

Elsker er et stort ord, men gud hvor jeg elsker den allerede! Jeg har testet den for http://www.momstertest.dk og er blevet dybt afhængig af den. Først tænkte jeg egentlig, hvad den liiige skulle kunne gøre for mig og min hud (og mit humør), men den er så sindsyg lækker at bruge, den dufter hammer skøn og frisk af citrus og den får min hud til at stråle. Jeg behøver nu kun at rense mit ansigt morgen og aften med en helt almindelig tonic, hermed et pump serum i hovedet og jeg føler mig SÅ frisk og min hud har ændret så meget karakter efter jeg er begyndt at bruge den. Den har forbedret min hudtone, tekstur, lysstyrke og klarhed samt den reparerer solbeskadiget hud og er fuld af Anti-aging, som jo NETOP er noget for mor her.

Oven i hatten fik jeg lov at vælge mig den fineste Lip Masque https://www.soleiltoujours.com/collections/moisturizers-oils/products/hydra-volume-lip-masque-spf-15-cinquante-cinq som jeg knus-elsker. Jeg er faktisk slet ikke en ColorGirl, men denne gang tænkte jeg at den godt måtte få et lille nøk med farveladen, så jeg måske ser lidt mere 29-år-agtig-ud. Den er så skøn i farven, den er lige præcis hvad jeg søgte, hverken for farvestrålende eller teenage-ramt. Jeg elsker at have den på fordi den netop ikke kun er til fest, som jeg normalt nok bare ville bruge sådan noget farve-halløj til, men super afdæmpet og jeg tænker egentlig mere på det som en beskyttende barrierer, der rent faktisk beskytter og skaber fylde på mine nu bløde mor-læber.

Drengene synes mine læber klistrer når jeg møsser på dem, men de synes samtidig også jeg dufter af tyggegummi og synes det er evig sjovt at hjælpe mig med at tage den på, så det er vel alligevel lidt win-win!

Mor er glad og dermed er ALLE glade ik?

Skriv et svar